RESULTATEN

Zie en lees hieronder succesverhalen van andere ShapeShifterzz!

PLAN JOUW INTAKE

                IMKE                                 COBIEN                            CARLA

Sinds ShapeShifterzz ben ik 36,4 kilo kwijt. Mijn gewicht vloog eraf waardoor ik ook meer zelfvertrouwen kreeg. Je leert je maaltijden plannen. De routine geeft mij rust omdat ik inzicht heb in de voeding die ik tot me neem. Deze leefstijl voelt voor mij niet als een dieet of ‘straf’. Ik eet lekker, gezond en mag alles eten wat ik wil.  Er wordt naar veel meer gekeken dan alleen je gewicht en wat je eet. De coaching gesprekken hebben bij mij gezorgd voor lichamelijke krimp, maar ook voor persoonlijke groei. Ik kijk met andere ogen naar mezelf en sta veel positiever in het leven. Er wordt regelmatig aan me gevraagd welke diëtist ik heb. En of ik misschien tips heb om af te vallen. Ik ben erg tevreden over het traject en mijn coach. Elke week draag ik met trots het nauwsluitende sportshirt van Shapeshifterzz. En als ik mezelf in de spiegel bekijk dan vind ik mijn lichaam (en mezelf) mooi.

 Voor ShapeShifterzz wilde ik graag afvallen en buikomvang verliezen.
Sinds ShapeShifterzz ben ik succesvol 23 kilo afgevallen. Wat mij heeft verbaasd is dat je tijdens dit programma best veel mag eten, op een houtje bijten hoeft echt niet. Toch iets teveel gegeten? Niet in paniek schieten als je bent aangekomen. Houd je aan je plan en het is er ook zo weer af. Het is ook heel fijn om te horen dat mijn coach Joey het ook wel eens lastig vindt om van de chocolade af te blijven. Het is zo fijn om te horen dat ik niet de enige ben. Dit heb ik nog nooit meegemaakt met een diëtiste. Dacht altijd dat zij nergens last van hadden.

De goede gesprekken, de waardevolle uitleg en dat er verteld werd vanuit eigen ervaring heb ik als zeer prettig ervaren. Het traject is prima verlopen. Mijn tips? Start met ShapeShifterzz en blijf je eten noteren, behalve in het weekend dan hou je het onder controle.

Voor ShapeShifterzz was mijn hoofdoel 4 à 5 kilo er vanaf krijgen.
Sinds ShapeShifterzz zit ik lekker in mn vel en ben ik wat rustiger geworden met o.a. het ontlastingspatroon en ervaar ik minder stress van voeding. Zo denk ik nu oh vandaag teveel gegeten? Nou dan morgen weer wat minder, of andersom.  Doordat ik rustiger ben geworden en niet meer zo gauw in de stress schiet kan ik alles beter handelen.  Ik let vooral op mijn porties. Volhouden gaat me wel lukken. Vooral omdat je alles kan blijven eten. Ik gebruik dan ook hun app om uit te zoeken wat ik eten kan. Die app is zo handig! De gesprekken met Joey vond ik erg gezellig en leerzaam. Ik voelde mij ook erg op mn gemak. Ik kwam graag naar hem toe! Ik kreeg altijd lekkere groene thee 🍵 en hij heeft een gevoel voor humor! 😜Ik zou zeggen, ga zo door en ik zal Joey en Isaura warm aan bevelen.

                    FEMKE                                          KEVIN                                            RUBY

Voor ShapeShifterzz had ik voor mijzelf het doel: Dit jaar wil ik niet dun, slank of maatje S worden. Dit jaar wil ik GEZOND worden in body & mind. Ik wil van mijn lichaam leren houden. Voelen hoe het is om bijna 100% tevreden te zijn met jezelf. En er dan ook voor te zorgen dat het koppie ook mee groeit.

Sinds ShapeShifterzz ben ik geholpen om mijn doel te bereiken. Ik kan nu meer van mijn lichaam houden dan ik ooit gedaan heb. Ik kan trots zijn op die kleine spiertjes die ineens op poppen na een workout. Ik ga met plezier sporten en ik kan zelfs GENIETEN van een workout. SAY WHUT?

Voor ShapeShifterzz was ik voornamelijk aan het aanrommelen met mijn eten, door gebrek aan kennis over voeding. Ik wilde altijd al wat van mijn overtollige  kilo's kwijt raken maar dit lukte mij nooit alleen. Ik vond het belangrijk om een gezondere levensstijl te hanteren, maar wist nooit hoe.

Sinds ShapeShifterzz heb ik kunnen leren hoe ik mijn eten moet indelen om een gezonde leefstijl te kunnen hanteren waar ik mij gelukkig en content mee voel. Het fijne is dat ik tools heb geleerd, wat mij veel rust, zelfvertrouwen en voldoening geeft. Dat ik kilo's ben kwijt geraakt is mooi meegenomen!

Voor ShapeShifterzz never thought I would post a before and “After” photo. But I found a picture of me wearing the Same dress 3 years ago, and I Just needed to see for myself How big the difference would be. So Much has changed in 3 years. 

Sinds ShapeShifterzz I am finally becoming more and more happy with myself. I’m not there yet, it takes time. And thats okay. Learned a lot about myself, Where I am today and Where I wanna be. Never ever Wanna go back to 2017 me, Thankgod I left that behind me and I am looking forward to the future

                  RENATA                                         JUDITH                                       LEONIEK

Voor ShapeShapeShifterzz  Voor mij zijn de weekenden met vrienden/familie met daarbij heerlijk (uit)eten, drankje en de versnaperingen erg belangrijk en dat zorgde ervoor dat ik bleef jojo-en.

Sinds ShapeShifterzz kan ik dit beter managen zonder gevoel dat ik iets mis. Nooit had ik gedacht dat ik mij binnen een half jaar fit zou gaan voelen. Ik sta in de ochtend met een dosis energie op, ga gelijk hardlopen en/of wandelen en voel mij daarbij energieker dan ooit. Tevens heb ik  mijn passie voor hardlopen terug gevonden en ben ik 8 kilo kwijtgeraakt. De allround coaching die veel verder gaat dan alleen maar de voeding, dat maakt het goud waard! En inderdaad ik mag gewoon patat en chocola, heerlijk toch.

Voor ShapeShifterzz kwam ik net uit een moeilijke periode. ik wilde weer beginnen met afvallen en het krijgen van meer energie.

Sinds ShapeShifterzz ben ik stap voor stap mezelf te gaan leren zorgen. En een beetje trots te zijn op wat allemaal wel lukt. De coaching was super. Ze schakelde voortdurend mee in wat ik nodig had om overeind te blijven. Geen oordeel maar meedenken en veel goede tips. Steeds weer complimenten en laten inzien wat er ook goed gaat. Jullie zijn geweldig. Nogmaals heel veel dank!

Voor ShapeShifterzz was ik niet tevreden met mijn buik en koppelde ik eten en geluk aan elkaar.

Sinds ShapeShifterzz heb ik geleerd om keuzes te maken in voeding. De recepten waren erg makkelijk om te maken en heel erg lekker. voeding maakt je niet gelukkig. Ik werd blij doordat ik ging inzien dat ik zelfverzekerder werd van mijn lijf. En eten kon afslaan, omdat ik het ook gezellig kan hebben zonder al dat lekkers. Je kunt lekker eten, en toch afvallen. Ik ben blij, dat ik de stap gezet hebt. De begeleiding is fijn, je kan altijd appen. Je krijgt snel antwoord op je vraag. De gesprekken via Zoom zijn prima, er werd ook veel voorlichting gegeven. Ik ben 7 kg afgevallen en ik zit veel lekkerder in mijn vel.

                  ISAURA                                        RICHARD                                       SANNE

Voor ShapeShifterzz was ik mijn vrouwelijke vormen kwijt vanwege mijn kruisband operatie. Het plezier in het sporten was ik verloren. 

Sinds ShapeShifterzz ga ik nu weer met plezier sporten en voel ik mij weer vrouwelijk genoeg om strakke broeken en jurkjes te dragen! En heb ik een landelijke prijs gewonnen met een body transformation challenge!

Voor ShapeShifterzz sportte ik al 5-6 dagen per week. Alleen boekte ik geen verdere resultaten meer. 

Sinds ShapeShifterzz ben ik voor GOUD gegaan! Samen met mijn coach beter op mijn voeding gaan zitten en gerichter gaan trainen. Eindresultaat is een goede sixpack en ruim 10 kg lichter! Daarnaast heb ik inmiddels meerdere landelijke body transformation prijzen gewonnen!  

Voor ShapeShifterzz zat ik niet lekker in mijn vel en voelde ik mijzelf te zwaar. Hierdoor kon ik niet de kleding dragen die ik graag wilde dragen.

Sinds ShapeShifterzz ben ik 17,5 kilo afgevallen! Hierdoor voel ik mij zelfverzekerder en kan ik eindelijk de kleding dragen die ik wil!


                  DAMIAN                                        JOLANDA                                       RAY

Voor ShapeShifterzz at ik al goed en trainde ik als een beest. Echter kwam ik niet over de drempel om verder te komen qua resultaat. 

Sinds ShapeShifterzz heb ik elk advies opgevolgd van mijn coaches, waardoor ik eindelijk meer resultaat behaalde. Dit resulteerde in o.a. een vet percentage van 5% en meerdere landelijke body transformation prijzen! In zowel de categorie spiermassa aankomen en vet percentage verlagen!

Voor ShapeShifterzz was ik een terugkerende dieëter en wilde ik dolgraag weer in mijn oude broeken passen!

Sinds ShapeShifterzz ben ik 12,9kg afgeslankt en ben ik 12cm buikomvang kwijt! Hierdoor zijn mijn oude broeken te groot en moest ik verplicht shoppen voor nieuwe! He wat een straf


Voor ShapeShifterzz at ik veel brood, gebak en dronk veel koffie. Ook sportte ik al een tijdje niet meer.

Sinds ShapeShifterzz ben ik gezond gaan eten en elke dag gaan trainen!  De focus lag met name op de borstkas, en wat denk je? Mijn borstkas is met 13 cm gegroeid!                  DENISE                                          BARRY                                           ILONA

Voor ShapeShifterzz ontbeet ik niet en had ik veel moeite met eten waardoor aankomen een onmogelijke taak leek.

Sinds ShapeShifterzz heb ik opnieuw leren eten. Ik ontbijt elke dag en heb ik snoep ingeruild voor gezonde tussendoortjes! Hierdoor ben ik 1,6 kg spier massa aangekomen!


Voor ShapeShifterzz at ik vaak makkelijk en vettig eten en sloeg ik daarnaast mijn ontbijt vaak over.

Sinds ShapeShifterzz ontbijt ik iedere dag en ben ik weer begonnen met sporten. Mijn volgende challenge is gestart en ik ben inmiddels ruim 11 kg afgevallen! Ik voel mij fitter dan ooit!


Voor ShapeShifterzz ben ik heel onzeker en depressief geweest in het verleden. Wat mij altijd bleef achtervolgen. 

Sinds ShapeShifterzz is mijn buikomvang minder geworden en ben ik 5% vet kwijt. Door deze levensstijl ben ik tevredener met mezelf dan ooit!                  IAN                                                 MARIJE                                           RALPH

Voor ShapeShifterzz wist ik niet goed hoe ik resultaat kon behalen zonder spiermassa te verliezen

Sinds ShapeShifterzz ben ik actiever dan ooit! Ik ben niet alleen 8,1% vet verloren, maar zelfs in spiermassa aangekomen. Daarnaast heb ik een prijs gewonnen tijdens een landelijke body transformation challenge!


Voor ShapeShifterzz voelde ik me niet fit tijdens handbalwedstrijden en hunkerde ik vaak naar zoetigheid.

Sinds ShapeShifterzz voel ik me onwijs fit! Ik presteer beter tijdens handbalwedstrijden en maak bewuste voedingskeuzes.
Voor ShapeShifterzz was ik vrij onzeker om over het strand te lopen of om met vrienden te gaan zwemmen.

Sinds ShapeShifterzz heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen en heeft de 8,8 kg kwijt ervoor gezorgd dat het negatieve zelfbeeld weg is!                  SASKIA                                           RUBEN                                            DIRK

Voor ShapeShifterzz gaven mensen aan dat ik niet dik was, alleen voelde ik mij dat wel. Ik was ongelukkig met hoe ik eruit zag en voelde ik mij erg vermoeid.

Sinds ShapeShifterzz ben ik 8 kg kwijt, weer gelukkig met hoe ik eruit zie, zit ik lekker in mijn vel en heb ik veel meer energie!Voor ShapeShifterzz had ik moeite met mijn eetpatroon en at ik vaak een snelle hap. Ik deed slechts af en toe aan hardlopen door  een beknelde zenuw. 

Sinds ShapeShifterzz loop ik weer met opgeheven hoofd, eet ik eiwitrijk, zit ik vol energie en sport ik elke week. Daarnaast heb ik mijn vet percentage verlaagd met ruim 10% vet! 

Voor ShapeShifterzz wilde ik me fitter in mijn lijf voelen. En tijdens mijn reis in Thailand zelfverzekerd zonder shirt kunnen lopen.

Sinds ShapeShifterzz voel ik mij fitter dan ooit en ben ik zelfverzekerd genoeg om shirtless te lopen. En heb ik een prachtige reis door Thailand gemaakt vol zelfvertrouwen!


                  DENNIS                                        DANIQUE                                      REMCO

Voor ShapeShifterzz wilde ik strakker en gespierder worden, echter heb ik sporten nooit leuk gevonden. Daarnaast zag ik door de bomen het bos niet meer met wat nou wel en wat niet gezond is. 

Sinds ShapeShifterzz ben ik sporten weer leuk gaan vinden! Ben ik aldoor goed gestuurd door mijn coach in wat werkt, en nog belangrijker wat werkt voor mij! Inmiddels doe ik aan fitcross en bootcamp ik elke week, ziet mijn voeding er top uit en ben ik 5 kilo spiermassa aangekomen!

Voor ShapeShifterzz was erg moe, kon ik chocola niet weerstaan en sportte ik nauwelijks, omdat ik er geen plezier uit haalde.

Sinds ShapeShifterzz heb ik plezier in het sporten, kan ik weer een lagere broek aan met een korter shirtje en loop ik langs de chocola zonder moeite!


Voor ShapeShifterzz was ik sinds mijn 16e jaar nooit meer onder de 100 kg geweest. Dit zorgde voor o.a. veel knie klachten en andere obstakels.

Sinds ShapeShifterzz ben ik voor het eerst in 17 jaar weer onder de 100 kg! Heb ik geen klachten meer en heb ik zelfs de viking run van 13 km gedaan zonder moeite


                      JOEY                                              IRIS                                           WOUTER

Voor ShapeShifterzz had ik last van het chronisch vermoeidheidssyndroom, was ik altijd kapot en sliep ik 12 tot 14 uur per dag.

Sinds ShapeShifterzz zijn mijn slaapuren verminderd naar 7 tot 8 uur per dag, ben ik altijd energiek, heb ik een sixpack en staat mijn leven op zijn kop!Voor ShapeShifterzz at ik al goed en sportte ik al veel, maar voelde ik mij niet zo fit als de stuiterbal die ik vroeger was.

Sinds ShapeShifterzz heb ik een betere balans gevonden in voeding, beweging, maar ook in slaap en ontspanning. Hierdoor ben ik 6 kg kwijt, waarvan 4% vet en 5,5 cm buikomvang. Ik voel mij weer de stuiterbal zoals vroeger!

Voor ShapeShifterzz voelde ik mij heel onzeker. Ik was al bijna 10 kg afgevallen, maar ik bleef steeds hangen. 

Sinds ShapeShifterzz ben ik ruim 10% vet kwijt geraakt en mega sportief geworden! De positieve omgeving en coaching hebben mij onwijs geholpen bij deze transformatie.                  RHANDY                                        JORRIT                                          JOLIEN

Voor ShapeShifterzz zat ik niet lekker in mijn vel en wilde ik van mijn randje buikvet af. Daarom wilde ik bewijzen dat er ook fitte vrachtwagen chauffeurs kunnen bestaan! De kans om te eindigen met flink overgewicht is namelijk erg groot in mijn beroep.

Sinds ShapeShifterzz voel ik me FIT! Ben ik geslaagd in mijn missie om te bewijzen dat er fitte vrachtwagen chauffeurs bestaan! Daarnaast is mijn buik omvang met ruim 9 centimeter afgenomen en ben ik eindelijk van mijn randje buikvet af!  

Voor ShapeShifterzz had ik maar 1 missie AANKOMEN! Dit was voor mij een onmogelijke taak. Wat ik ook deed, hoe ik ook at niet leek te werken. De combinatie van een snelle stofwisseling en het beroep betonvlechter was killing.

Sinds ShapeShifterzz heb ik aardig wat tegenslagen gehad maar het is me gelukt, ik ben AANGEKOMEN! Na gemiddeld 4000 calorieën per dag eten, focus leggen op de opname van mijn voeding en 3x per week fitnessen ben ik van 64 kilo naar ruim 70 kilo gegaan! 

Voor ShapeShifterzz was mijn nummer 1 prioriteit om meer energie te krijgen voor mijn reis naar Nieuw-Zeeland. En daarnaast om nog wat heup/dij omvang kwijt te raken, dit zat me nogal dwars.

Sinds ShapeShifterzz voel ik me energiek en gelukkig, ben ik ruim 10 centimeter heup omvang kwijt geraakt! En heb ik een fantastische tijd gehad in Nieuw-Zeeland.                   WILMA                                           WILCO                                         JESSICA

Voor ShapeShifterzz voelde ik me futloos, had weinig energie en sliep slecht. Mijn doel: me weer fit, vitaal, gezond en vol levenslust te voelen!

Sinds ShapeShifterzz heb ik tips & tools gekregen over voeding, slaap, supplementen, fitness en sport. Resultaat: Ik voel me weer fit, vitaal gezond en doe weer leuke dingen, kortom: een aanrader voor iedereen die zich weer lekker in zijn/haar vel wilt voelen!

Voor ShapeShifterzz trainde ik 7 tot 14 keer per week, had ik vaak last van blessures en lukte het maar niet om meer spiermassa aankomen. 

Sinds ShapeShifterzz ben ik minder vaak gaan trainen, heb ik een hoop tips & tools gekregen op het gebied van voeding, fitness en herstel. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik gespierder ben dan ooit! Dit bevalt zo goed dat ik door ga met een tweede challenge! 

Voor ShapeShifterzz was ik erg onzeker en zat ik totaal niet lekker in mijn vel doordat ik gepest werd. Daarnaast had ik veel last van gewrichtsklachten.

Sinds ShapeShifterzz heb ik minder gewrichtsklachten, ben ik 15kg kwijt, ben ik veel energieker en socialer en kun je mij inmiddels bijna dagelijks vinden bij de crossfit! 

                    KELLY                                          MICHEL                                           MIKE

Voor ShapeShifterzz had ik veel moeite om te ontbijten. Het was vaak een snicker of iets anders slechts. Mijn gewicht bleef omhoog gaan, waar ik niet tevreden over was.

Sinds ShapeShifterzz ontbijt ik elke ochtend en ben ik 19 kg lichter. Hierdoor ben ik zelfverzekerder en zit ik lekkerder in mijn vel.
Voor ShapeShifterzz was mijn bloeddruk te hoog en kreeg ik van de huisarts het advies wat aan mijn gewicht te doen.

Sinds ShapeShifterzz loop ik dagelijks 8 km, heb ik nog nooit zo’n gezond eetpatroon gehad ben ik 16,8 kg kwijt en voel ik mij weer 20 jaar jonger!
Voor ShapeShifterzz had ik een ontzettende drive om bij de lucht mobile brigade te komen echter leek dit niet mogelijk omdat het mij niet lukte om aan te komen in spiermassa.

Sinds ShapeShifterzlukt het mij om spiermassa aan te komen! heb ik een veel gezondere lifestyle waarin ik elke dag start met een gezond ontbijt. Daarnaast eet ik meer eet dan ooit te voren en komt de lucht mobile brigade langzaam maar zeker in zicht!

                   THOM                                          WENDY                                           BERRY

Voor ShapeShifterzz was ik altijd al bezig met sporten maar niet goed bezig met mijn voeding. Ik vond het raar dat ik niet afviel

Sinds ShapeShifterzz zit ik lekkerder in mijn vel, heb ik alle in's en out's geleerd wat betreft voeding en heb ik mijn gewenste resultaat behaald wat betreft sporten en afvallen. Ik ben onwijs trots op mezelf!
Voor ShapeShifterzz was ik bang dat ik het niet kon vooral sporten keek ik tegenop. Je kan veel bereiken in je eentje maar samen ga je toch sneller tot het gaatje.  

Sinds ShapeShifterzz heb ik zoveel geleerd op het gebied van voeding, sport en mindset. Ik zit niet langer in de "ja maar fase", tegenwoordig doe ik gewoon. Mijn mindset is veranderd met als gevolg dat ik in 6 maanden 20 kilo lichter ben geworden! Ik ben trots op mezelf en ik hoop dat jij net als ik gewoon gaat doen.

Voor ShapeShifterzz dacht ik dat ik weer hetzelfde verhaaltje zou aanhoren over wat je wel/niet mag eten, hoe het werkt etc.

Sinds ShapeShifterzz ben ik 9,3 kg afgevallen en kan ik oprecht zeggen dat ik trots op mezelf ben en de resultaat foto's. Daarnaast kreeg ik alles behalve het standaard praatje te horen over wat wel/niet mag op het gebied van eten, sterker nog ik mocht alles eten! De begeleiding was chill en ik had ook echt het idee dat ik mijn eigen pad aan het bewandelen was.

                  PATRICK                                     ANONIEM                                       REMCO

Voor ShapeShifterzz had ik veel ups en downs. Ik zag vooral op tegen alles wat ik me zou moeten ontzeggen om echt de beste van mijzelf te worden.

Sinds ShapeShifterzz heb ik geen camouflagekleding meer nodig, geniet ik nu meer van mijn levensstijl en voelt het helemaal niet alsof ik mijzelf iets ontzeg!


Voor ShapeShifterzz  vond ik mezelf te breed, ik had veel moeite met eten in mijn omgeving, vooral bewuste keuzes maken vond ik lastig. Daarom ben ik met het Lifetime in Shape programma begonnen.

Sinds ShapeShifterzz ben ik ruim 7 kg kwijtgeraakt. Heb ik mijn snack gedrag beter onder controle en kan ik alsnog een heleboel dingen eten die ik lekker vind! Prima!

Voor ShapeShifterzz voelde ik mij niet thuis in mijn eigen lichaam. Ik was onzeker en fysiek niet in staat een berg in Indonesië te beklimmen.

Sinds ShapeShifterzz ben ik gaan bootcampen en heb ik mijn voeding aangepast. Hierdoor ben ik nu 11 cm buikomvang kwijt en heb ik niet 1 maar zelfs 2 bergen in Indonesië beklommen!

                    CINDY                                          FRANK                                        MAARTEN

Voor ShapeShifterzz had geen idee hoe ik een goede balans in mijn voeding kon krijgen.

Sinds ShapeShifterzz heb ik mijn balans veranderd en heb ik mijn focus gelegd op het verlagen van mijn vetpercentage. Wel 8,4% vet kwijt waardoor ik eindelijk mijn sixpack heb!

Voor ShapeShifterzz
had ik veel energiedips en lag ik veel op de massagetafel vanwege het regelmatig oplopen van blessures

Sinds ShapeShifterzz
heb ik de bijnaam stuiterbal, heb ik geen last meer van blessures en ben ik 7,4 kg spiermassa aangekomen!

Voor ShapeShifterzz ontbeet ik met een banaan of stroopwafel. Ik sportte wel al regelmatig, maar aankomen vond ik lastig.

Sinds ShapeShifterzz ben ik fanatieker gaan trainen, heb ik mijn eetpatroon aangepast en val ik niet meer half in slaap op kantoor. Waar ik als zelfstandige/baas profijt van heb! ;)


                   DEMIAN                                          RICK                                          JOOST

Voor ShapeShifterzz was ik een nogal onzekere jongen. Ik was bang voor mensen hun mening over mijn lijf en was moe en futloos.

Sinds ShapeShifterzz voel ik me zelfverzekerd en heb ik veel meer energie! Het heeft mij heel positief veranderd als persoon zijnde. Ik ben nogsteeds bezig dus blijf mijn resultaat in de gaten houden! Huidig resultaat: -12 kg en meer spiermassa dan ooit!


Voor ShapeShifterzz werd ik uitgedaagd voor een bokswedstrijd, ik had nul ervaring en moest in 3 maanden 5 kg omlaag in gewicht en tegelijkertijd zo fit en sterk mogelijk worden. Dit leek een haast onmogelijke taak

Sinds ShapeShifterzz heb ik het voor elkaar gebokst! Door hard werken, veel discipline en strak op mijn voeding te zitten kreeg mijn lichaam alle voedingstoffen binnen die het nodig had. Hierdoor ben ik in een tijd van 3 maanden van 87 kg naar 81,5 kg gegaan en voelde ik mij sterker en fitter dan ooit tijdens mijn bokswedstrijd!

Voor ShapeShifterzz voelde ik me niet gelukkig met hoe ik eruit zag. Ik was niet meer de energieke en blije Joost en vond mezelf te zwaar. Zelf wist ik heel goed waar het niet goed ging in mijn dagelijkse patroon en voeding, toch lukte het niet om dit zelf om te buigen.

Sinds ShapeShifterzz ben ik 13 kg afgevallen en voel ik mij weer energiek, trots en een gelukkig. Daarnaast heb ik mijn negatieve voeding & gedragspatronen omgebogen Wanneer ik nu in de spiegel kijk ben ik trots op hoe ik eruit zie en wat ik heb bereikt. Ik voel me eindelijk weer de “echte” Joost.

                   CECILE                                       ANONIEM                                     CHARISSA

Voor ShapeShifterzz terugkomen in mijn kracht, ik viel elke keer terug, kreeg blessures, en die eeuwige strijd met mijn (onder)gewicht Moedeloos werd ik er van! Na 6 jaar ziek zijn vond ik het genoeg. Ik was benieuwd naar de aanpak van ShapeShifterzz, en hoeveel verstand ik ook had van voeding en sport, het was het totaal pakket wat mij aansprak, alle do’s en don’ts, gedragsprobleempjes, stress, te hoge verwachtingen van wat ik vroeger allemaal kon, dat moest ik toch wéér kunnen? Vaak was mijn enthousiasme te groot, en de stappen die ik wilde nemen mega, tijd om die zeven mijls laarzen uit te trekken…

Sinds ShapeShifterzz nieuwe start, stapje voor stapje, elke dag 1% beter dan de vorige. Wekelijkse gesprekken, aanleren van de skills, heel veel interessante informatie waar ik echt wat aan heb! Mijn doel? Een streefgewicht van 50 kg, meer kracht, spiermassa en zelfvertrouwen, zonder weer terug te vallen. Nu 6 maanden verder weeg ik 51,4 kg! 9 kg méér dan in de afgelopen 6 jaar.

Ik ben zo trots als een pauw dat ik het in deze lastige tijd zo heb kunnen volhouden. Wanneer mogelijk ga ik naar de sportschool, momenteel volg ik online lessen. Anderhalf jaar loop ik zeker 2 rondjes om de Toolenburgerplas, voorheen 2x per week, nu alles dicht is 4x per week. Mijn tip? Wanneer je écht blijvend verandering wilt zien moet je bij ShapeShifterzz zijn. No doubt… Go for it!

Voor ShapeShifterzz "Ik haat foto's...ik heb er echt een hekel aan" Zei ze. Ze had al van alles geprobeerd maar niets leek te werken. Wegens verschillende redenen is het voor haar moeilijk om genoeg in beweging te blijven. Chronische pijnklachten, altijd vermoeid, een niet werkende schildklier, fybromyalgie en nog een hele waslijst aan ziektes en klachten maakt het voor haar elke dag een uitdaging. "Wat heb ik nodig? Support, stok achter de deur en omgaan met emotie eten." Zei ze.

Sinds ShapeShifterzz  "ben ik trots op wat ik al heb bereikt en op mijn na foto!" Zei ze. En wij snappen het ook heel goed. Het is immers frustrerend als je geconfronteerd wordt met het feit dat je niet happy in je vel zit, en dat je nu ook ziet hoe het anders kan en dat je wel lekker in je vel kan zitten. Juist daarom is het belangrijk om foto's te maken. Niet om je slecht over jezelf te laten voelen maar om je aan te zetten tot actie, en dat is wat deze anonieme topper heeft gedaan. Haar resultaat? Gewicht omlaag  Buik CM afgenomen  Pijnklachten verminderd  Energie omhoog, zelfverzekerder en stil going strong want ze knalt gewoon nog door!

Voor ShapeShifterzz was mijn gewicht langzaam weer omhoog gegaan en ik voelde mij daarom niet lekker in mijn vel zitten. Voor ik begon was ik bang dat ik af en toe geen chocola, chips etc. meer kon eten, maar dat kon gelukkig gewoon. 

Sinds ShapeShifterzz heeft dit traject mij vooral veranderd op het gebied van zelfbeeld, ik kijk nu positiever naar mezelf en probeer niet meer zo hard voor mezelf te zijn als het een dag niet lukt. Mijn mindset is echt veranderd. Als ik een slechte dag had, was ik daar voorheen nog de hele tijd mee bezig, maar dat kan ik nu beter loslaten. Ik ben goed begeleid en ze zijn heel aardig en toegankelijk. Ik had niet gedacht dat ik positiever naar mezelf kon kijken, maar dat is met de lessen zeker gelukt. Ik vind het de financiële investering waard en adviseer het jou ook om te starten met een traject. Ik ben 10 cm buikomvang kwijt en 4,4 kilo lichaamsgewicht.

                  VANESSA                                      ASMARA                                     STEPHANIE

Voor ShapeShifterzz “Een dieet voelt alsof je restricties hebt en elke keer als je misgrijpt voel je je schuldig en straf je jezelf. Dit traject voelde niet als een dieet maar een verandering in lifestyle. Waarbij je bewuste keuzes maakt, nog wel kan genieten en leert tijdig bij te sturen. In de lockdown was ik bang dat ik aan zou komen, omdat ik minder bewoog, sportscholen waren dicht en home-workouts zijn niks voor mij.

Sinds ShapeShifterzz door te focussen op mijn voeding ben ik in centimeters omlaag gegaan! Vroeger schoot ik in de stress, gaf ik op en was ik weer terug bij af. Nu heb ik  geleerd patronen te herkennen, kalm te blijven en een plan te maken om op tijd in te grijpen. Ik voelde mij soms bezwaard om op onzekere momenten te appen, maar mijn coaches waren altijd bereikbaar. Ik kon alles bij ze kwijt. Zelfs privé zaken die mijn traject dreigden te belemmeren. In alle hectiek rondom COVID was dit iets om aan vast te houden. Ik heb veel over mijn gewoontes en patronen geleerd. En heb tips en tricks geleerd die ik de rest van mijn leven zal blijven gebruiken.”

Voor ShapeShifterzz  kwam ik binnen met als doel om gezonder te eten en weer te gaan sporten. Maar vooral om wat kilo’s af te vallen en naar broekmaat 38 te gaan.

Sinds ShapeShifterzz heb ik elke week weer een nieuw mini-doel voor ogen. Wat mij heeft verbaasd is dat ik ben blijven afvallen ondanks dat stukje taart en die lekkere burger. Niet alleen m’n voeding is veranderd, maar ook m’n mindset en leefpatroon. Ik ben in mezelf gaan geloven en deze stok achter de deur had ik echt nodig. Ik heb vaak een back-up plan klaar liggen en dat gaf rust. Ik ben bewuster van de keuzes die ik maak en stress niet als ik een keer iets meer eet, omdat ik weet dat het weer goed komt.

Ik ben blij dat ik dit gedaan heb. Ik voel mij veel fijner, zelfverzekerder en heb ervaren dat gezond eten ook lekker kan zijn.
Voor ShapeShifterzz was ik onzeker over hoe ik eruit zag. Ik probeerde verschillende diëten maar niets leek te werken op de lange termijn. Ik viel altijd weer terug in oude gewoontes. Ik werd er gek van. Gelukkig kwam ik ShapeShifterzz tegen via een vriend. Met een succesvol verhaal,  prachtige foto's en een mooi resultaat. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik het best spannend vond om te beginnen. Zelf ben ik namelijk sportdocent. Voor andere wist ik altijd goed hoe het moest,  maar het lukte bij mezelf niet om de juiste motivatie en structuur toe te passen. Toch besloot ik om te starten. Ik dacht 'oké ik ga het avontuur aan om te kijken of ShapeShifterzz mij een nieuwe leefstijl konden aanleren'.

Sinds ShapeShifterzz In de eerste weken merkte ik al gelijk dat het resultaat had en dit motiveerde mij nog meer. Met wat ups en downs maar ik werd goed geholpen. Het is niet alleen afvallen, het is ook discipline en doorzettingsvermogen. Soms zagen zij in door privé omstandigheden dat ik minder motivatie had en gaven zij mij weer een boost en dat hielp mij zo weer verder op weg. Ik raadt ShapeShifterzz zeker aan omdat zij op een leuke speelse manier je doelen leren te behalen en handvaten geven voor in de toekomst. Mijn resultaat tot nu? -15 CM buikomvang en super trots op mezelf!

                 PAUL                                 DAAN                                  JESSICA

Voor ShapeShifterzz  weten sommige van jullie dat ik bezig ben met afvallen en heb mezelf als doel gesteld 10kg voor mijn 40ste.

Sinds ShapeShifterzz ben ik samen met mijn coach Joey Geelen van  Team ShapeShifterzz een 1 op 1 traject gestart in Augustus. Vandaag 4 maanden later ben ik al 9 kg kwijt van de 10 die ik voor ogen heb. Ik ben super trots op mezelf en het resultaat. Laatste kilo gaat er ook aan💪!

Zonder hem was het zeker niet gelukt.

Dus MEGA bedankt en iedereen die hetzelfde wil stuur hem een bericht of plan een gratis consult in!!!Voor ShapeShifterzz "Ik deed mee omdat ik gezonder wilde leven. Dit is zeker gelukt! Ik heb mijn voeding & alcohol gebruik aangepast en met succes!


Sinds ShapeShifterzz Mijn resultaat?

-12 kg lichter en klaar voor de toekomst. Ik neem nu bewuste keuzes binnen mijn eigen grenzen.

Ik vond het top en adviseer je zeker om mee te doen, het is de financiële investering meer dan waard!"


Voor ShapeShifterzz wilde ik graag fysiek beter in mijn vel komen, de corona kilo's weer kwijt alsook mentaal weer in mijn kracht komen.


Sinds ShapeShifterzz Neem ik de aap niet meer op mijn schouder. Ik vond het traject zeer waardevol en heb een aantal belangrijke inzichten opgedaan. Zo was ik voorheen op maandag gedemotiveerd als ik in het weekend patat had gegeten. Nu heb ik dat totaal niet meer. 

Ik ben in 13 weken 5 kilo kwijt, waar ik me veel lekkerder bij voel. Mentaal sterker voel, en relaxter naar mijn man en kinderen ben. 

Ik vond de coaching plezierig en heb er veel van opgestoken, een echte aanrader!

                    Wilma                                        Donovan                            Jouw verandering!

Voor ShapeShifterzz  was ik eigenlijk altijd al te zwaar en heb ik veel diëten geprobeerd die niet werkten. Ik was eigenlijk nooit tevreden en ondanks dat ik veel bewoog en sportte haalde ik nooit de resultaten die ik wilde. 

Sinds ShapeShifterzz ben ik 30 kg afgevallen en 26 cm kwijt op mijn buik. Ik heb een betere relatie met eten en weet precies wat ik wel en niet kan eten zonder het gevoel te hebben dat ik mezelf wat ontzeg. Heb ik hardlopen ontdekt waarvan ik altijd dacht dat ik dat niet kon en ben ik fitter dan ooit.Voor ShapeShifterzz was het mijn doel om een strakke buik te krijgen, beter in mijn vel te zitten en  me gezonder te voelen (gewicht is voor mij niet belangrijk).

Sinds ShapeShifterzz is het gelukt om mijn doel te behalen. Ik ben gaan shapen. Ofwel tegelijkertijd spiermassa aankomen en vet verliezen. Ondertussen ben ik 8cm omvang van mijn buik kwijt en heb ik in de tussen tijd spiervorming ontwikkeld. Daarnaast ben ik 5% vet verloren. Doordat ze mij geholpen hebben met bewustwording omtrent mijn eet en sport patroon ( met kleine challenges ), heeft dit mij op het juiste spoor gebracht. Naast voetballen ben ik ook andere vormen van sport gaan uitproberen om te kijken wat ik nog meer leuk vindt. Zo heb ik o.a. bodypump ontdekt.
Eindstand? Het is me gelukt om -4,8 kg lichaamsgewicht te verliezen, -5,3% vet,  1,6 kg spier op te bouwen en -8 cm buikomvang en -5 cm borstomvang te verliezen. Zelf ben ik erg tevreden met de coaching die ik gekregen heb. Ik ben er nog niet maar ik zal het zeker vol houden. Zijn hele aardige mensen, en hebben het beste met je voor. Ze zullen een passende manier zoeken en vinden om jou het best te helpen. Ik zal ook zeker aanraden, mocht je de hulp zoeken. Om eens een gratis intake in te plannen.
Nogmaals bedank Joey en Isaura. Voor de begeleiding.

Veranderen:

Veel mensen willen veranderen, velen hebben al geprobeerd. Was niet gelukt dus beginnen niet nog een keer.(kan alleen maar weer falen, heb het toch al geprobeerd...)
Waarom slaagt de grootste groep niet?
Iedereen die begint goed, met een intentie om het doel te behalen dat hij/zij graag wilt behalen. Maar er worden hierbij dingen aangenomen of puur op discipline en/of wilskracht gedaan. Alleen dit is duidelijk onvoldoende.

Wat werkt dan wel, en wat proberen wij onze cliënten aan te leren. 95% van wat wij doen is een gewoonte. Als iets een gewoonte is betekend het dat je hierover niet hoeft na te denken, het wekt weinig emotie op en het wordt vaak niets eens opgemerkt. Als je dit eenmaal beheerst hoef je hier eigenlijk niet eens meer over na te denken. Het gaat vanzelf waardoor de kans op terugval en/of falen klein wordt. Die laatste 5% is iets wat je zelf nog in de hand hebt. Wordt jij hier ook nog bewust van is de kans op terugval en/of falen eigenlijk nihil! Dit is precies waarmee wij aan de slag gaan en zien we binnenkort jou foto! Wij hebben er zin in!


Met vitale groet
Team ShapeShifterzz.

ECHTE MENSEN ECHTE RESULTATEN

BEN JIJ DE VOLGENDE?

STOP WISHING, START DOING!

RESULTATEN

WIL JIJ OOK IN SHAPE KOMEN EN DAT BLIJVEN?

ISAURA

Voor ShapeShifterzz was ik mijn vrouwelijke vormen kwijt vanwege mijn kruisband operatie. Het plezier in het sporten was ik verloren. 

Sinds ShapeShifterzz ga ik nu weer met plezier sporten en voel ik mij weer vrouwelijk genoeg om strakke broeken en jurkjes te dragen! En heb ik een landelijke prijs gewonnen met een body transformation challenge!

RICHARD

Voor ShapeShifterzz sportte ik al 5-6 dagen per week. Alleen boekte ik geen verdere resultaten meer. 

Sinds ShapeShifterzz ben ik voor GOUD gegaan! Samen met mijn coach beter op mijn voeding gaan zitten en gerichter gaan trainen. Eindresultaat is een goede sixpack en ruim 10 kg lichter! Daarnaast heb ik inmiddels meerdere landelijke body transformation prijzen gewonnen!  

SANNE

Voor ShapeShifterzz zat ik niet lekker in mijn vel en voelde ik mijzelf te zwaar. Hierdoor kon ik niet de kleding dragen die ik graag wilde dragen.

Sinds ShapeShifterzz ben ik 17,5 kilo afgevallen! Hierdoor voel ik mij zelfverzekerder en kan ik eindelijk de kleding dragen die ik wil!

DAMIAN

Voor ShapeShifterzz at ik al goed en trainde ik als een beest. Echter kwam ik niet over de drempel om verder te komen qua resultaat. 

Sinds ShapeShifterzz heb ik elk advies opgevolgd van mijn coaches, waardoor ik eindelijk meer resultaat behaalde. Dit resulteerde in o.a. een vet percentage van 5% en meerdere landelijke body transformation prijzen! In zowel de categorie spiermassa aankomen en vet percentage verlagen!

JOLANDA

Voor ShapeShifterzz was ik een terugkerende dieëter en wilde ik dolgraag weer in mijn oude broeken passen!

Sinds ShapeShifterzz ben ik 12,9kg afgeslankt en ben ik 12cm buikomvang kwijt! Hierdoor zijn mijn oude broeken te groot en moest ik verplicht shoppen voor nieuwe! He wat een straf

RAY

Voor ShapeShifterzz zat ik niet lekker in mijn vel en voelde ik mijzelf te zwaar. Hierdoor kon ik niet de kleding dragen die ik graag wilde dragen.

Sinds ShapeShifterzz ben ik 17,5 kilo afgevallen! Hierdoor voel ik mij zelfverzekerder en kan ik eindelijk de kleding dragen die ik wil!

DENISE

Voor ShapeShifterzz ontbeet ik niet en had ik veel moeite met eten waardoor aankomen een onmogelijke taak leek.

Sinds ShapeShifterzz heb ik opnieuw leren eten. Ik ontbijt elke dag en heb ik snoep ingeruild voor gezonde tussendoortjes! Hierdoor ben ik 1,6 kg spier massa aangekomen!

BARRY

Voor ShapeShifterzz at ik vaak makkelijk en vettig eten en sloeg ik daarnaast mijn ontbijt vaak over.

Sinds ShapeShifterzz ontbijt ik iedere dag en ben ik weer begonnen met sporten. Mijn volgende challenge is gestart en ik ben inmiddels ruim 11 kg afgevallen! Ik voel mij fitter dan ooit!

ILONA

Voor ShapeShifterzz ben ik heel onzeker en depressief geweest in het verleden. Wat mij altijd bleef achtervolgen. 

Sinds ShapeShifterzz is mijn buikomvang minder geworden en ben ik 5% vet kwijt. Door deze levensstijl ben ik tevredener met mezelf dan ooit!

IAN

Voor ShapeShifterzz wist ik niet goed hoe ik resultaat kon behalen zonder spiermassa te verliezen

Sinds ShapeShifterzz ben ik actiever dan ooit! Ik ben niet alleen 8,1% vet verloren, maar zelfs in spiermassa aangekomen. Daarnaast heb ik een prijs gewonnen tijdens een landelijke body transformation challenge!

MARIJE

Voor ShapeShifterzz voelde ik me niet fit tijdens handbalwedstrijden en hunkerde ik vaak naar zoetigheid.

Sinds ShapeShifterzz voel ik me onwijs fit! Ik presteer beter tijdens handbalwedstrijden en maak bewuste voedingskeuzes.

RALPH

Voor ShapeShifterzz was ik vrij onzeker om over het strand te lopen of om met vrienden te gaan zwemmen.

Sinds ShapeShifterzz heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen en heeft de 8,8 kg kwijt ervoor gezorgd dat het negatieve zelfbeeld weg is!

SASKIA

Voor ShapeShifterzz gaven mensen aan dat ik niet dik was, alleen voelde ik mij dat wel. Ik was ongelukkig met hoe ik eruit zag en voelde ik mij erg vermoeid.

Sinds ShapeShifterzz ben ik 8 kg kwijt, weer gelukkig met hoe ik eruit zie, zit ik lekker in mijn vel en heb ik veel meer energie!

RUBEN

Voor ShapeShifterzz had ik moeite met mijn eetpatroon en at ik vaak een snelle hap. Ik deed slechts af en toe aan hardlopen door  een beknelde zenuw. 

Sinds ShapeShifterzz loop ik weer met opgeheven hoofd, eet ik eiwitrijk, zit ik vol energie en sport ik elke week. Daarnaast heb ik mijn vet percentage verlaagd met ruim 10% vet! 

DIRK

Voor ShapeShifterzz wilde ik me fitter in mijn lijf voelen. En tijdens mijn reis in Thailand zelfverzekerd zonder shirt kunnen lopen.

Sinds ShapeShifterzz voel ik mij fitter dan ooit en ben ik zelfverzekerd genoeg om shirtless te lopen. En heb ik een prachtige reis door Thailand gemaakt vol zelfvertrouwen!

DENNIS

Voor ShapeShifterzz wilde ik strakker en gespierder worden, echter heb ik sporten nooit leuk gevonden. Daarnaast zag ik door de bomen het bos niet meer met wat nou wel en wat niet gezond is. 

Sinds ShapeShifterzz ben ik sporten weer leuk gaan vinden! Ben ik aldoor goed gestuurd door mijn coach in wat werkt, en nog belangrijker wat werkt voor mij! Inmiddels doe ik aan fitcross en bootcamp ik elke week, ziet mijn voeding er top uit en ben ik 5 kilo spiermassa aangekomen!

DANIQUE

Voor ShapeShifterzz was erg moe, kon ik chocola niet weerstaan en sportte ik nauwelijks, omdat ik er geen plezier uit haalde.

Sinds ShapeShifterzz heb ik plezier in het sporten, kan ik weer een lagere broek aan met een korter shirtje en loop ik langs de chocola zonder moeite!

REMCO

Voor ShapeShifterzz wilde ik me fitter in mijn lijf voelen. En tijdens mijn reis in Thailand zelfverzekerd zonder shirt kunnen lopen.

Sinds ShapeShifterzz voel ik mij fitter dan ooit en ben ik zelfverzekerd genoeg om shirtless te lopen. En heb ik een prachtige reis door Thailand gemaakt vol zelfvertrouwen!

JOEY

Voor ShapeShifterzz had ik last van het chronisch vermoeidheidssyndroom, was ik altijd kapot en sliep ik 12 tot 14 uur per dag.

Sinds ShapeShifterzz zijn mijn slaapuren verminderd naar 7 tot 8 uur per dag, ben ik altijd energiek, heb ik een sixpack en staat mijn leven op zijn kop!

IRIS

Voor ShapeShifterzz at ik al goed en sportte ik al veel, maar voelde ik mij niet zo fit als de stuiterbal die ik vroeger was.

Sinds ShapeShifterzz heb ik een betere balans gevonden in voeding, beweging, maar ook in slaap en ontspanning. Hierdoor ben ik 6 kg kwijt, waarvan 4% vet en 5,5 cm buikomvang. Ik voel mij weer de stuiterbal zoals vroeger!

WOUTER

Voor ShapeShifterzz voelde ik mij heel onzeker. Ik was al bijna 10 kg afgevallen, maar ik bleef steeds hangen. 

Sinds ShapeShifterzz ben ik ruim 10% vet kwijt geraakt en mega sportief geworden! De positieve omgeving en coaching hebben mij onwijs geholpen bij deze transformatie.

RHANDY

Voor ShapeShifterzz zat ik niet lekker in mijn vel en wilde ik van mijn randje buikvet af. Daarom wilde ik bewijzen dat er ook fitte vrachtwagen chauffeurs kunnen bestaan! De kans om te eindigen met flink overgewicht is namelijk erg groot in mijn beroep.

Sinds ShapeShifterzz voel ik me FIT! Ben ik geslaagd in mijn missie om te bewijzen dat er fitte vrachtwagen chauffeurs bestaan! Daarnaast is mijn buik omvang met ruim 9 centimeter afgenomen en ben ik eindelijk van mijn randje buikvet af!  

JORRIT

Voor ShapeShifterzz had ik maar 1 missie AANKOMEN! Dit was voor mij een onmogelijke taak. Wat ik ook deed, hoe ik ook at niet leek te werken. De combinatie van een snelle stofwisseling en het beroep betonvlechter was killing.

Sinds ShapeShifterzz heb ik aardig wat tegenslagen gehad maar het is me gelukt, ik ben AANGEKOMEN! Na gemiddeld 4000 calorieën per dag eten, focus leggen op de opname van mijn voeding en 3x per week fitnessen ben ik van 64 kilo naar ruim 70 kilo gegaan! 

JOLIEN

Voor ShapeShifterzz was mijn nummer 1 prioriteit om meer energie te krijgen voor mijn reis naar Nieuw-Zeeland. En daarnaast om nog wat heup/dij omvang kwijt te raken, dit zat me nogal dwars.

Sinds ShapeShifterzz voel ik me energiek en gelukkig, ben ik ruim 10 centimeter heup omvang kwijt geraakt! En heb ik een fantastische tijd gehad in Nieuw-Zeeland.

WILMA

Voor ShapeShifterzz voelde ik me futloos, had weinig energie en sliep slecht. Mijn doel: me weer fit, vitaal, gezond en vol levenslust te voelen!

Sinds ShapeShifterzz heb ik tips & tools gekregen over voeding, slaap, supplementen, fitness en sport. Resultaat: Ik voel me weer fit, vitaal gezond en doe weer leuke dingen, kortom: een aanrader voor iedereen die zich weer lekker in zijn/haar vel wilt voelen!

 

WILCO

Voor ShapeShifterzz trainde ik 7 tot 14 keer per week, had ik vaak last van blessures en lukte het maar niet om meer spiermassa aankomen. 

Sinds ShapeShifterzz ben ik minder vaak gaan trainen, heb ik een hoop tips & tools gekregen op het gebied van voeding, fitness en herstel. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik gespierder ben dan ooit! Dit bevalt zo goed dat ik door ga met een tweede challenge! 

JESSICA

Voor ShapeShifterzz was ik erg onzeker en zat ik totaal niet lekker in mijn vel doordat ik gepest werd. Daarnaast had ik veel last van gewrichtsklachten.

Sinds ShapeShifterzz heb ik minder gewrichtsklachten, ben ik 15kg kwijt, ben ik veel energieker en socialer en kun je mij inmiddels bijna dagelijks vinden bij de crossfit! 

KELLY

Voor ShapeShifterzz had ik veel moeite om te ontbijten. Het was vaak een snicker of iets anders slechts. Mijn gewicht bleef omhoog gaan, waar ik niet tevreden over was.

Sinds ShapeShifterzz ontbijt ik elke ochtend en ben ik 19 kg lichter. Hierdoor ben ik zelfverzekerder en zit ik lekkerder in mijn vel.

MICHEL

Voor ShapeShifterzz was mijn bloeddruk te hoog en kreeg ik van de huisarts het advies wat aan mijn gewicht te doen.

Sinds ShapeShifterzz loop ik dagelijks 8 km, heb ik nog nooit zo’n gezond eetpatroon gehad ben ik 16,8 kg kwijt en voel ik mij weer 20 jaar jonger!

MIKE

Voor ShapeShifterzz had ik een ontzettende drive om bij de lucht mobile brigade te komen echter leek dit niet mogelijk omdat het mij niet lukte om aan te komen in spiermassa.

Sinds ShapeShifterzz lukt het mij om spiermassa aan te komen! heb ik een veel gezondere lifestyle waarin ik elke dag start met een gezond ontbijt. Daarnaast eet ik meer eet dan ooit te voren en komt de lucht mobile brigade langzaam maar zeker in zicht!

DEMIAN

Voor ShapeShifterzz was ik een nogal onzekere jongen. Ik was bang voor mensen hun mening over mijn lijf en was moe en futloos.

Sinds ShapeShifterzz voel ik me zelfverzekerd en heb ik veel meer energie! Het heeft mij heel positief veranderd als persoon zijnde. Ik ben nogsteeds bezig dus blijf mijn resultaat in de gaten houden! Huidig resultaat: -12 kg en meer spiermassa dan ooit!

RICK

Voor ShapeShifterzz werd ik uitgedaagd voor een bokswedstrijd, ik had nul ervaring en moest in 3 maanden 5 kg omlaag in gewicht en tegelijkertijd zo fit en sterk mogelijk worden. Dit leek een haast onmogelijke taak

Sinds ShapeShifterzz heb ik het voor elkaar gebokst! Door hard werken, veel discipline en strak op mijn voeding te zitten kreeg mijn lichaam alle voedingstoffen binnen die het nodig had. Hierdoor ben ik in een tijd van 3 maanden van 87 kg naar 81,5 kg gegaan en voelde ik mij sterker en fitter dan ooit tijdens mijn bokswedstrijd!

JOOST

Voor ShapeShifterzz voelde ik me niet gelukkig met hoe ik eruit zag. Ik was niet meer de energieke en blije Joost en vond mezelf te zwaar. Zelf wist ik heel goed waar het niet goed ging in mijn dagelijkse patroon en voeding, toch lukte het niet om dit zelf om te buigen.

Sinds ShapeShifterzz ben ik 13 kg afgevallen en voel ik mij weer energiek, trots en een gelukkig. Daarnaast heb ik mijn negatieve voeding & gedragspatronen omgebogen Wanneer ik nu in de spiegel kijk ben ik trots op hoe ik eruit zie en wat ik heb bereikt. Ik voel me eindelijk weer de “echte” Joost.

PATRICK

Voor ShapeShifterzz had ik veel ups en downs. Ik zag vooral op tegen alles wat ik me zou moeten ontzeggen om echt de beste van mijzelf te worden.

Sinds ShapeShifterzz heb ik geen camouflagekleding meer nodig, geniet ik nu meer van mijn levensstijl en voelt het helemaal niet alsof ik mijzelf iets ontzeg!

ANONIEM

Voor ShapeShifterzz  vond ik mezelf te breed, ik had veel moeite met eten in mijn omgeving, vooral bewuste keuzes maken vond ik lastig. Daarom ben ik met het Lifetime in Shape programma begonnen.

Sinds ShapeShifterzz ben ik ruim 7 kg kwijtgeraakt. Heb ik mijn snack gedrag beter onder controle en kan ik alsnog een heleboel dingen eten die ik lekker vind! Prima!

REMCO

Voor ShapeShifterzz voelde ik mij niet thuis in mijn eigen lichaam. Ik was onzeker en fysiek niet in staat een berg in Indonesië te beklimmen.

Sinds ShapeShifterzz ben ik gaan bootcampen en heb ik mijn voeding aangepast. Hierdoor ben ik nu 11 cm buikomvang kwijt en heb ik niet 1 maar zelfs 2 bergen in Indonesië beklommen!

CINDY

Voor ShapeShifterzz had geen idee hoe ik een goede balans in mijn voeding kon krijgen.

Sinds ShapeShifterzz heb ik mijn balans veranderd en heb ik mijn focus gelegd op het verlagen van mijn vetpercentage. Wel 8,4% vet kwijt waardoor ik eindelijk mijn sixpack heb!

FRANK

Voor ShapeShifterzz
had ik veel energiedips en lag ik veel op de massagetafel vanwege het regelmatig oplopen van blessures

Sinds ShapeShifterzz
heb ik de bijnaam stuiterbal, heb ik geen last meer van blessures en ben ik 7,4 kg spiermassa aangekomen!

MAARTEN

Voor ShapeShifterzz ontbeet ik met een banaan of stroopwafel. Ik sportte wel al regelmatig, maar aankomen vond ik lastig.

Sinds ShapeShifterzz ben ik fanatieker gaan trainen, heb ik mijn eetpatroon aangepast en val ik niet meer half in slaap op kantoor. Waar ik als zelfstandige/baas profijt van heb! ;)

THOM

null

Voor ShapeShifterzz was ik altijd al bezig met sporten maar niet goed bezig met mijn voeding. Ik vond het raar dat ik niet afviel

Sinds ShapeShifterzz zit ik lekkerder in mijn vel, heb ik alle in's en out's geleerd wat betreft voeding en heb ik mijn gewenste resultaat behaald wat betreft sporten en afvallen. Ik ben onwijs trots op mezelf!

FEMKE

null

Voor ShapeShifterzz Dit jaar had ik voor mijzelf het doel: Dit jaar wil ik niet dun, slank of maatje S worden. Dit jaar wil ik GEZOND worden in body & mind. Ik wil van mijn lichaam leren houden. Voelen hoe het is om bijna 100% tevreden te zijn met jezelf. En er dan ook voor te zorgen dat het koppie ook mee groeit. 

Sinds ShapeShifterzz heb ik mijn doel bereikt -22 buikcentimeter. Ik kan nu meer van mijn lichaam houden dan ik ooit gedaan heb. Ik kan trots zijn op die kleine spiertjes die ineens op poppen na een workout. Ik ga met plezier sporten en ik kan zelfs GENIETEN van een workout. SAY WHUT?!

KEVIN


Voor ShapeShifterzz was ik voornamelijk aan het aanrommelen met mijn eten, door gebrek aan kennis over voeding. Ik wilde altijd al wat van mijn overtollige  kilo's kwijt raken maar dit lukte mij nooit alleen. Ik vond het belangrijk om een gezondere levensstijl te hanteren, maar wist nooit hoe. 

Sinds ShapeShifterzz heb ik kunnen leren hoe ik mijn eten moet indelen om een gezonde leefstijl te kunnen hanteren waar ik mij gelukkig en content mee voel. Het fijne is dat ik tools heb geleerd, wat mij veel rust, zelfvertrouwen en voldoening geeft. Dat ik kilo's ben kwijt geraakt is mooi meegenomen!

RUBY

nieuw vennep hoofddorp westfriesland hoorn grootebroek enkhuizen

Voor ShapeShifterzz never thought I would post a before and “After” photo. But I found a picture of me wearing the Same dress 3 years ago, and I Just needed to see for myself How big the difference would be. So Much has changed in 3 years. 

Sinds ShapeShifterzz I am finally becoming more and more happy with myself. I’m not there yet, it takes time. And thats okay. Learned a lot about myself, Where I am today and Where I wanna be. Never ever Wanna go back to 2017 me, Thankgod I left that behind me and I am looking forward to the future

RENATA

null

Voor ShapeShapeShifterzz  Voor mij zijn de weekenden met vrienden/familie met daarbij heerlijk (uit)eten, drankje en de versnaperingen erg belangrijk en dat zorgde ervoor dat ik bleef jojo-en.

Sinds ShapeShifterzz kan ik dit beter managen zonder gevoel dat ik iets mis. Nooit had ik gedacht dat ik mij binnen een half jaar fit zou gaan voelen. Ik sta in de ochtend met een dosis energie op, ga gelijk hardlopen en/of wandelen en voel mij daarbij energieker dan ooit. Tevens heb ik  mijn passie voor hardlopen terug gevonden en ben ik 8 kilo kwijtgeraakt. De allround coaching die veel verder gaat dan alleen maar de voeding, dat maakt het goud waard! En inderdaad ik mag gewoon patat en chocola, heerlijk toch.

JUDITH

null

Voor ShapeShifterzz kwam ik net uit een moeilijke periode. ik wilde weer beginnen met afvallen en het krijgen van meer energie.

Sinds ShapeShifterzz ben ik stap voor stap mezelf te gaan leren zorgen. En een beetje trots te zijn op wat allemaal wel lukt. De coaching was super. Ze schakelde voortdurend mee in wat ik nodig had om overeind te blijven. Geen oordeel maar meedenken en veel goede tips. Steeds weer complimenten en laten inzien wat er ook goed gaat. Jullie zijn geweldig. Nogmaals heel veel dank!

LEONIEK

null


Voor ShapeShifterzz was ik niet tevreden met mijn buik en koppelde ik eten en geluk aan elkaar.

Sinds ShapeShifterzz heb ik geleerd om keuzes te maken in voeding. De recepten waren erg makkelijk om te maken en heel erg lekker. voeding maakt je niet gelukkig. Ik werd blij doordat ik ging inzien dat ik zelfverzekerder werd van mijn lijf. En eten kon afslaan, omdat ik het ook gezellig kan hebben zonder al dat lekkers. Je kunt lekker eten, en toch afvallen. Ik ben blij, dat ik de stap gezet hebt. De begeleiding is fijn, je kan altijd appen. Je krijgt snel antwoord op je vraag. De gesprekken via Zoom zijn prima, er werd ook veel voorlichting gegeven. Ik ben 7 kg afgevallen en ik zit veel lekkerder in mijn vel.

CHARISSA

null

Voor ShapeShifterzz was mijn gewicht langzaam weer omhoog gegaan en ik voelde mij daarom niet lekker in mijn vel zitten. Voor ik begon was ik bang dat ik af en toe geen chocola, chips etc. meer kon eten, maar dat kon gelukkig gewoon. 

Sinds ShapeShifterzz  heeft dit traject mij vooral veranderd op het gebied van zelfbeeld, ik kijk nu positiever naar mezelf en probeer niet meer zo hard voor mezelf te zijn als het een dag niet lukt. Mijn mindset is echt veranderd. Als ik een slechte dag had, was ik daar voorheen nog de hele tijd mee bezig, maar dat kan ik nu beter loslaten. Ik ben goed begeleid en ze zijn heel aardig en toegankelijk.

Ik had niet gedacht dat ik positiever naar mezelf kon kijken, maar dat is met de lessen zeker gelukt. Ik vind het de financiële investering waard en adviseer het jou ook om te starten met een traject. Ik ben 10 cm buikomvang kwijt en 4,4 kilo lichaamsgewicht.

CECILE


null

Voor ShapeShifterzz terugkomen in mijn kracht… wat ik ook probeerde… ik viel elke keer terug, kreeg blessures, en die eeuwige strijd met mijn (onder)gewicht… moedeloos werd ik er van! Na 6 jaar ziek zijn vond ik het wel genoeg… ik was benieuwd naar de aanpak van ShapeShifterzz, en hoeveel verstand ik ook had van voeding en sport, het was het totaal pakket wat mij aansprak, alle do’s en don’ts, gedragsprobleempjes, stress, te hoge verwachtingen van wat ik vroeger allemaal kon, dat moest ik toch wéér kunnen… vaak was mijn enthousiasme te groot, en de stappen die ik wilde nemen mega… tijd om die zeven mijls laarzen uit te trekken…

Sinds ShapeShifterzz en mijn coach Joey…nieuwe start, stapje voor stapje, elke dag 1% beter dan de vorige dag…

Mijn traject duurde 6 maanden met wekelijks een gesprek, de online Skills for Life duurde 3 maanden, met heel veel interessante informatie waar ik echt wat aan heb! Mijn doel wilde ik niet te hoog inzetten, ik had een streefgewicht… 50 kg, meer kracht, spiermassa en zelfvertrouwen, zonder weer terug te vallen in mijn blessures… Nu 6 maanden verder… weeg ik 51,4 kg… 9 kg méér dan mijn laagste gewicht in de afgelopen 6 jaar. Ik ben zo trots als een pauw… dat ik het in deze lastige tijd zo heb kunnen volhouden… wanneer mogelijk ga ik naar de sportschool en momenteel volg ik de online lessen… en al anderhalf jaar loop ik 2 rondjes om de Toolenburgerplas, meestal 2x per week, maar nu de sportschool dicht is 4x per week. Mijn tip… wanneer je écht blijvend verandering wilt zien, je krijgt alle ‘tools’ in handen om jouw doel te bereiken! No doubt… Go for it!

ANONIEM

null

Voor ShapeShifterzz "Ik haat foto's...ik heb er echt een hekel aan" Zei ze. Ze had al van alles geprobeerd maar niets leek te werken. Wegens verschillende redenen is het voor haar moeilijk om genoeg in beweging te blijven. Chronische pijnklachten, altijd vermoeid, een niet werkende schildklier, fybromyalgie en nog een hele waslijst aan ziektes en klachten maakt het voor haar elke dag een uitdaging. "Wat heb ik nodig? Support, stok achter de deur en omgaan met emotie eten." Zei ze.

Sinds ShapeShifterzz  "ben ik trots op wat ik al heb bereikt en op mijn na foto!" Zei ze. En wij snappen het ook heel goed. Het is immers frustrerend als je geconfronteerd wordt met het feit dat je niet happy in je vel zit, en dat je nu ook ziet hoe het anders kan en dat je wel lekker in je vel kan zitten. Juist daarom is het belangrijk om foto's te maken. Niet om je slecht over jezelf te laten voelen maar om je aan te zetten tot actie, en dat is wat deze anonieme topper heeft gedaan. Haar resultaat? Gewicht omlaag  Buik CM afgenomen  Pijnklachten verminderd  Energie omhoog, zelfverzekerder en stil going strong want ze knalt gewoon nog door!

ASMARA

null

Voor ShapeShifterzz  kwam ik binnen met als doel om gezonder te eten en weer te gaan sporten. Maar vooral om wat kilo’s af te vallen en naar broekmaat 38 te gaan.

Sinds ShapeShifterzz heb ik elke week weer een nieuw mini-doel voor ogen. Wat mij heeft verbaasd is dat ik ben blijven afvallen ondanks dat stukje taart en die lekkere burger. Niet alleen m’n voeding is veranderd, maar ook m’n mindset en leefpatroon. Ik ben in mezelf gaan geloven en deze stok achter de deur had ik echt nodig. Ik heb vaak een back-up plan klaar liggen en dat gaf rust. Ik ben bewuster van de keuzes die ik maak en stress niet als ik een keer iets meer eet, omdat ik weet dat het weer goed komt.

Ik ben blij dat ik dit gedaan heb. Ik voel mij veel fijner, zelfverzekerder en heb ervaren dat gezond eten ook lekker kan zijn.

VANESSA

null

Voor ShapeShifterzz “Een dieet voelt alsof je restricties hebt en elke keer als je misgrijpt voel je je schuldig en straf je jezelf. Dit traject voelde niet als een dieet maar een verandering in lifestyle. Waarbij je bewuste keuzes maakt, nog wel kan genieten en leert tijdig bij te sturen. In de lockdown was ik bang dat ik aan zou komen, omdat ik minder bewoog, sportscholen waren dicht en home-workouts zijn niks voor mij.

Sinds ShapeShifterzz door te focussen op mijn voeding ben ik in centimeters omlaag gegaan! Vroeger schoot ik in de stress, gaf ik op en was ik weer terug bij af. Nu heb ik  geleerd patronen te herkennen, kalm te blijven en een plan te maken om op tijd in te grijpen. Ik voelde mij soms bezwaard om op onzekere momenten te appen, maar mijn coaches waren altijd bereikbaar. Ik kon alles bij ze kwijt. Zelfs privé zaken die mijn traject dreigden te belemmeren. In alle hectiek rondom COVID was dit iets om aan vast te houden. Ik heb veel over mijn gewoontes en patronen geleerd. En heb tips en tricks geleerd die ik de rest van mijn leven zal blijven gebruiken.”

WILMA


null

Voor ShapeShifterzz was ik eigenlijk altijd al te zwaar en heb ik veel diëten geprobeerd die niet werkten. Ik was eigenlijk nooit tevreden en ondanks dat ik veel bewoog en sportte haalde ik nooit de resultaten die ik wilde. 

Sinds ShapeShifterzz ben ik 30 kg afgevallen en 26 cm kwijt op mijn buik. Ik heb een betere relatie met eten en weet precies wat ik wel en niet kan eten zonder het gevoel te hebben dat ik mezelf wat ontzeg. Heb ik hardlopen ontdekt waarvan ik altijd dacht dat ik dat niet kon en ben ik fitter dan ooit.

STEPHANIE


maximum shape programma zonder blijvend calorieën tellen

Voor ShapeShifterzz was ik onzeker over hoe ik eruit zag. Ik probeerde verschillende diëten maar niets leek te werken op de lange termijn. Ik viel altijd weer terug in oude gewoontes. Ik werd er gek van. Gelukkig kwam ik ShapeShifterzz tegen via een vriend. Met een succesvol verhaal,  prachtige foto's en een mooi resultaat. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik het best spannend vond om te beginnen. Zelf ben ik namelijk sportdocent. Voor andere wist ik altijd goed hoe het moest,  maar het lukte bij mezelf niet om de juiste motivatie en structuur toe te passen. Toch besloot ik om te starten. Ik dacht 'oké ik ga het avontuur aan om te kijken of ShapeShifterzz mij een nieuwe leefstijl konden aanleren'.

Sinds ShapeShifterzz In de eerste weken merkte ik al gelijk dat het resultaat had en dit motiveerde mij nog meer. Met wat ups en downs maar ik werd goed geholpen. Het is niet alleen afvallen, het is ook discipline en doorzettingsvermogen. Soms zagen zij in door privé omstandigheden dat ik minder motivatie had en gaven zij mij weer een boost en dat hielp mij zo weer verder op weg. Ik raadt ShapeShifterzz zeker aan omdat zij op een leuke speelse manier je doelen leren te behalen en handvaten geven voor in de toekomst. Mijn resultaat tot nu? -15 CM buikomvang en super trots op mezelf!

DONOVAN


null

Voor ShapeShifterzz was het mijn doel om een strakke buik te krijgen, beter in mijn vel te zitten en  me gezonder te voelen (gewicht is voor mij niet belangrijk).

Sinds ShapeShifterzz is het gelukt om mijn doel te behalen. Ik ben gaan shapen. Ofwel tegelijkertijd spiermassa aankomen en vet verliezen. Ondertussen ben ik 8cm omvang van mijn buik kwijt en heb ik in de tussen tijd spiervorming ontwikkeld. Daarnaast ben ik 5% vet verloren. Doordat ze mij geholpen hebben met bewustwording omtrent mijn eet en sport patroon ( met kleine challenges ), heeft dit mij op het juiste spoor gebracht. Naast voetballen ben ik ook andere vormen van sport gaan uitproberen om te kijken wat ik nog meer leuk vindt. Zo heb ik o.a. bodypump ontdekt.
Eindstand? Het is me gelukt om -4,8 kg lichaamsgewicht te verliezen, -5,3% vet,  1,6 kg spier op te bouwen en -8 cm buikomvang en -5 cm borstomvang te verliezen. Zelf ben ik erg tevreden met de coaching die ik gekregen heb. Ik ben er nog niet maar ik zal het zeker vol houden. Zijn hele aardige mensen, en hebben het beste met je voor. Ze zullen een passende manier zoeken en vinden om jou het best te helpen. Ik zal ook zeker aanraden, mocht je de hulp zoeken. Om eens een gratis intake in te plannen.
Nogmaals bedank Joey en Isaura. Voor de begeleiding.

COBIEN


Cobien transformatie

 Voor ShapeShifterzz wilde ik graag afvallen en buikomvang verliezen.
Sinds ShapeShifterzz ben ik succesvol 23 kilo afgevallen. Wat mij heeft verbaasd is dat je tijdens dit programma best veel mag eten, op een houtje bijten hoeft echt niet. Toch iets teveel gegeten? Niet in paniek schieten als je bent aangekomen. Houd je aan je plan en het is er ook zo weer af. Het is ook heel fijn om te horen dat mijn coach Joey het ook wel eens lastig vindt om van de chocolade af te blijven. Het is zo fijn om te horen dat ik niet de enige ben. Dit heb ik nog nooit meegemaakt met een diëtiste. Dacht altijd dat zij nergens last van hadden.

De goede gesprekken, de waardevolle uitleg en dat er verteld werd vanuit eigen ervaring heb ik als zeer prettig ervaren. Het traject is prima verlopen. Mijn tips? Start met ShapeShifterzz en blijf je eten noteren, behalve in het weekend dan hou je het onder controle.

CARLA


afslanken

Voor ShapeShifterzz was mijn hoofdoel 4 à 5 kilo er vanaf krijgen.
Sinds ShapeShifterzz zit ik lekker in mn vel en ben ik wat rustiger geworden met o.a. het ontlastingspatroon en ervaar ik minder stress van voeding. Zo denk ik nu oh vandaag teveel gegeten? Nou dan morgen weer wat minder, of andersom.  Doordat ik rustiger ben geworden en niet meer zo gauw in de stress schiet kan ik alles beter handelen.  Ik let vooral op mijn porties. Volhouden gaat me wel lukken. Vooral omdat je alles kan blijven eten. Ik gebruik dan ook hun app om uit te zoeken wat ik eten kan. Die app is zo handig! De gesprekken met Joey vond ik erg gezellig en leerzaam. Ik voelde mij ook erg op mn gemak. Ik kwam graag naar hem toe! Ik kreeg altijd lekkere groene thee 🍵 en hij heeft een gevoel voor humor! 😜Ik zou zeggen, ga zo door en ik zal Joey en Isaura warm aan bevelen.

IMKE


Imke vetverlies

Sinds ShapeShifterzz ben ik 36,4 kilo kwijt. Mijn gewicht vloog eraf waardoor ik ook meer zelfvertrouwen kreeg. Je leert je maaltijden plannen. De routine geeft mij rust omdat ik inzicht heb in de voeding die ik tot me neem. Deze leefstijl voelt voor mij niet als een dieet of ‘straf’. Ik eet lekker, gezond en mag alles eten wat ik wil.  Er wordt naar veel meer gekeken dan alleen je gewicht en wat je eet. De coaching gesprekken hebben bij mij gezorgd voor lichamelijke krimp, maar ook voor persoonlijke groei. Ik kijk met andere ogen naar mezelf en sta veel positiever in het leven. Er wordt regelmatig aan me gevraagd welke diëtist ik heb. En of ik misschien tips heb om af te vallen. Ik ben erg tevreden over het traject en mijn coach. Elke week draag ik met trots het nauwsluitende sportshirt van Shapeshifterzz. En als ik mezelf in de spiegel bekijk dan vind ik mijn lichaam (en mezelf) mooi.

PAUL


null

Voor ShapeShifterzz weten sommige weten van jullie dat ik bezig ben met afvallen en heb mezelf als doel gesteld 10kg voor mijn 40ste. 
Sinds ShapeShifterzz Samen met Joey Geelen van #ShapeShifterzz ben ik een traject gestart in Augustus en vandaag 4 maanden later ben ik al 9 kg kwijt super trots op mezelf en het resultaat. Laatste kilo gaat er ook aan 💪!

DAAN


null

Voor ShapeShifterzz "Ik deed mee omdat ik gezonder wilde leven. Dit is zeker gelukt! Ik heb mijn voeding & alcohol gebruik aangepast en met succes!


Sinds ShapeShifterzz Mijn resultaat?

-12 kg lichter en klaar voor de toekomst. Ik neem nu bewuste keuzes binnen mijn eigen grenzen.

Ik vond het top en adviseer je zeker om mee te doen, het is de financiële investering meer dan waard!"

JESSICA


null

Voor ShapeShifterzz wilde ik graag fysiek beter in mijn vel komen, de corona kilo's weer kwijt alsook mentaal weer in mijn kracht komen.

Sinds ShapeShifterzz Neem ik de aap niet méér op mijn schouder. Ik vond het traject zeer waardevol en heb een aantal belangrijke inzichten opgedaan. Zo was ik voorheen op maandag gedemotiveerd als ik in het weekend patat had gegeten. Nu heb ik dat totaal niet meer. 

Ik ben in 13 weken 5 kilo kwijt, waar ik me veel lekkerder bij voel. Mentaal sterker voel, en relaxter naar mijn man en kinderen ben. 

Ik vond de coaching plezierig en heb er veel van opgestoken, een echte aanrader!

JOUW TRANSFORMATIE!

null

Veranderen:

Veel mensen willen veranderen, velen hebben al geprobeerd. Was niet gelukt dus beginnen niet nog een keer.(kan alleen maar weer falen, heb het toch al geprobeerd...)
Waarom slaagt de grootste groep niet?
Iedereen die begint goed, met een intentie om het doel te behalen dat hij/zij graag wilt behalen. Maar er worden hierbij dingen aangenomen of puur op discipline en/of wilskracht gedaan. Alleen dit is duidelijk onvoldoende.

Wat werkt dan wel, en wat proberen wij onze cliënten aan te leren. 95% van wat wij doen is een gewoonte. Als iets een gewoonte is betekend het dat je hierover niet hoeft na te denken, het wekt weinig emotie op en het wordt vaak niets eens opgemerkt. Als je dit eenmaal beheerst hoef je hier eigenlijk niet eens meer over na te denken. Het gaat vanzelf waardoor de kans op terugval en/of falen klein wordt. Die laatste 5% is iets wat je zelf nog in de hand hebt. Wordt jij hier ook nog bewust van is de kans op terugval en/of falen eigenlijk nihil! Dit is precies waarmee wij aan de slag gaan en zien we binnenkort jou foto! Wij hebben er zin in!


Met vitale groet
Team ShapeShifterzz.

RESULTS DON'T LIE

BEN JIJ DE VOLGENDE?