WIE ZIJN 
JOEY & ISAURA?

ShapeShifterzz🐺 - Voeding - Leefstijl - Mindset

WIE ZIJN JOEY & ISAURA?

ShapeShifterzz🐺 - Voeding - Leefstijl - Mindset

ONZE MISSIE 

Wij coachen mensen naar een gelukkig en gezond leven.
 We helpen mensen om meer uit hun leven te halen,  onder andere door ze (weer) trots te laten worden op hun eigen lichaam.

Ongeacht de shape die ze willen bereiken 


 Dit doen we niet alleen door te coachen op voeding, leefstijl en mindset, maar ook doordat we de kennis en tools aanreiken zodat ze snappen waarom iets zo werkt. Het gevolg? Een gelukkig en gezond leven.

"Als coaches werken wij aan je voeding, gedrag, stress, gezondheid, leefstijl en zelfbeeld"

ONTMOET JOUW COACH...

WIE IS JOEY?

Hi! Ik ben Joey Geelen, 27 jaar met een Chronischevermoeidheidssyndroom. Nu hoor ik je denken...huh? heeft hij een vermoeidheidssyndroom? iemand die er zo energiek uitziet? Het antwoord is ja. Zo zie je maar weer "dont judge a book by it's cover"

Mensen helpen zat altijd al in mijn systeem, echter voordat ik andere mensen echt kon gaan helpen moest ik eerst mezelf helpen.

Stel je voor dat je twaalf jaar oud bent, je gemiddeld twaalf tot veertien uur slaap per dag nodig hebt, omdat je anders simpelweg te vermoeid bent om überhaupt iets te kunnen ondernemen. Zo zag mijn leven er voor een groot deel uit

Toen ik  de hulp vond die ik nodig had ben ik mij volledig gaan focussen op gezondheid . Door de juiste begeleiding van mijn coaches en door mezelf te verdiepen op de drie pijlers, voeding, beweging en gedrag is mijn leven totaal veranderd.

Ooit was ik moe, nu ben ik gedreven

Met ShapeShifterzz kan ik doen wat ik leuk vind, namelijk anderen helpen om ook meer uit hun leven te halen.

WIE IS ISAURA?

Eén misstap die gezorgd heeft voor zoveel groei.


Toen ik in 2018 mijn kruisband scheurde tijdens mijn badminton wedstrijd, ging ik met één misstap van een sportieve afgetrainde jonge dame naar iemand die maanden moest stilliggen in bed. Beperkt worden in het bewegen en verleid door alles wat er in de kast lag.. mijn motivatie was ver te zoeken.

Het was een mentale wedstrijd met ups en downs. Het zwaarste in deze periode was het zien veranderen van het lichaam waar ik zo hard voor had gewerkt en er bij leren neerleggen dat dingen anders lopen dan ik gepland had.

Met mijn achtergrond in de psychologie wist ik dat de echte groei zou komen op het moment dat ik hersteld was en weer écht kon vertrouwen op mijn eigen lichaam.

Hiervoor was de focus allereerst bij optimaal voeden zodat ik niet te veel af zou vallen of aan zou komen. Hierna zou ik het bewegen weer op kunnen pakken.

Met deze focus en mijn motivatie om mijn vrouwelijke vormen terug te krijgen is het gelukt om mijn spiermassa weer op te bouwen en, voor mij nog belangrijker, mijn vrouwelijke vormen terug te krijgen.

Na maanden voelde ik mij eindelijk weer zelfverzekerd en trots over mijn lichaam!

Met ShapeShifterzz help ik anderen zich ook weer zelfverzekerd en trots te laten voelen over hun lichaam!

ONS TEAM

JOEY GEELEN

Vetverlies Specialist

Personal trainer, leefstijlcoach & oprichter van ShapeShifterzz

ISAURA KERKHOF

Vetverlies Specialist

Sportpsycholoog, online coach & mede oprichter van ShapeShifterzz

STOP WISHING, START DOING!

Ervaringen van anderen

30 kilo lichter
Heel fijn 1 op1 coaching traject van 1 jaar gehad. Al mijn doelen en meer bereikt. Ruim 30 kg afgevallenen ik voel mij veel beter en fitter. Ik kan deze organisatie aanraden.

Wilma

8 CM buikomvang kwijt

Zelf erg te vrede met de coaching die ik gekregen heb. Zijn hele aardige mensen, en hebben het beste met je voor. Ze zullen een passende manier zoeken en vinden om jou het best te helpen.

Donovan
7,9 kilo lichter

n theorie wist ik het allemaal wel, maar in de praktijk bleek dat toch anders. Je kan van dit complete programma echt heel veel leren.

Plannen van mijn eten heeft mij echt geholpen!!

Sandra
Jan
Ik vind het echte toppers! Ze geven mij elke keer weer nieuwe inzichten.

Aanraden doe ik zeker!

Wouter
De positieve omgeving en coaching hebben mij onwijs geholpen bij deze transformatie.
Monica
Heb ik mijn snack gedrag onder controle en kan ik alsnog een heleboel eten wat ik lekker vind!

Wilma

Duidelijk en snel antwoord gekregen op mijn vragen. Als bonus nog extra informatie 👍. Een aanrader!